0740 281 412 office@cge.ro
CGE & DAD Group Consulting - profesionisti in finante, contabilitate, administrarea afacerilor, fiscalitate - Viseu, Maramures

Profesioniști în contabilitate și salarizare personal

CGE & DAD GROUP CONSULTING SRL este o echipa formata din profesionisti, cu o pregatire in diverse domenii (finante, contabilitate, administrarea afacerilor, fiscalitate) ce ofera servicii complete de evidenta contabila, consultanta fiscala si de personal societatilor cu sediul fiscal/puncte de lucru in Viseu de Sus, Moisei, Borsa si strainatate.

Lucrarile efectuate de noi sunt caracterizate prin calitate, profesionalism, promptitudine si in relatie directa cu obiectivele clientilor care apeleaza la serviciile noastre.

Datoria noastra este aceea de a aborda proceduri de lucru inovative, cat si segmente de piata noi, oferindu-va astfel servicii de inalta calitate, fiind in permanenta la un nivel superior asteptarilor dumneavoastra. Abordarea aleasa de noi presupune simplificarea procedurilor de lucru, sustinandu-i pe clientii nostri in toate activitatile aferente acesteia.

Astfel, CGE & DAD GROUP CONSULTING SRL, va ofera in exclusivitate un pachet de servicii complexe, de mare valoare si creat cu multa pasiune si profesionalism.

Societate noastră este membră C.E.C.C.A.R.